Kom op bezoek

Wij hebben een plek gecreëerd die past bij wie wij zijn, bij wat wij fijn vinden en bij waar wij van houden. Dus als je bij ons komt logeren, koffie komt drinken of komt shoppen, kom je eigenlijk bij ons op bezoek.

‘Alles’ in onze lichte, gezellige coffeebar is te koop! De koffiebonen waar wij onze huiskoffie van maken en de thee van Boot Koffie, de lampen, de banken van het Nederlandse meubelmerk Ginger en het servies van Urban Nature Culture. Zelfs de schorten die we dragen (van Uashmama) en de linnen theedoeken (van Urban Nature Culture) zijn te koop (in de conceptstore).

Geert & Hester

Na negen jaar op Curaçao geleefd en gewoond te hebben wonen wij, Hester van Velzen en Geert Net en onze twee kinderen, sinds de zomer van 2019 weer in Nederland.

Op Curaçao waren we de eigenaren van twee kleine, bijzondere autoverhuurbedrijfjes: Ducks United Curaçao en 4×4 Rental Curaçao. Maar een nieuw avontuur lonkte en daarom besloten wij op zoek te gaan naar een bijzonder pand in Nederland om daar onze creativiteit op los te laten. In Alkmaar vonden wij in de oude binnenstad, op de hoek van de Appelsteeg en Luttik Oudorp, het prachtige eeuwenoude pand van ‘De Glazenier’. De perfecte plek om het boutiquehotel, de coffeebar en de concepststore die in gedachten al bestonden tot werkelijkheid te maken!

Wij hebben een plek gecreëerd die past bij wie wij zijn, bij wat wij fijn vinden en bij waar wij van houden. Dus als je bij ons komt logeren, koffie komt drinken of komt shoppen, kom je eigenlijk bij ons op bezoek. Een bezoek aan de persoonlijke informele sfeer en stijl die bij ons past. En we hopen en gaan ervan uit, dat er nog veel meer mensen zijn bij wie die sfeer en stijl past!

You are more than welcome to enjoy LUTTIK with us!