(Kinder-)Fiets / Elektrische (Bak-)Fiets huren

Op de fiets de stad Alkmaar en omgeving verkennen! Zeker een goed idee wanneer je in LUTTIK verblijft! Je auto kun je lekker in de parkeergarage laten staan.

Fiets naar Bergen, Bergen aan Zee, Egmond of Schoorl en geniet!
In het voorjaar bieden de bloeiende bollenvelden een prachtig typisch Hollands decor voor jouw fietstocht, in de zomer voert de zachte zeewind je onderweg langs talloze gezellige terrasjes. De bos- en duingebieden zijn ook in het najaar en de winterperiode een absolute must voor de fietsfanaat. Over goed onderhouden fietspaden ontdek je de ware schoonheid van de rijke natuur.

Huur een fiets via LUTTIK bij Pesie Rent a Bike. Zij zijn gevestigd op een korte loopafstand van LUTTIK, dus je kunt je fiets makkelijk even ophalen voor een leuke tocht of voor je gehele verblijf als vervoermiddel.

Je kunt stadsfietsen en kinderfietsen huren, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen en zelfs ouder-kind-tandems. Ook verhuren zij helmen, kinderzitjes (voor en achter), kinderkarren en hondenkarren!

Reserveer je fiets vast van te voren bij ons via onderstaande link ‘Huur een Fiets’, dan weet je zeker dat alles geregeld is als je bij ons aankomt!

Huur een Fiets