(Kinder-)Fiets / Elektrische (Bak-)Fiets huren

Op de fiets de stad Alkmaar en omgeving verkennen! Zeker een goed idee wanneer je in LUTTIK verblijft! Je auto kun je lekker in de parkeergarage laten staan.

Fiets naar Bergen, Bergen aan Zee, Egmond of Schoorl en geniet!
In het voorjaar bieden de bloeiende bollenvelden een prachtig typisch Hollands decor voor jouw fietstocht, in de zomer voert de zachte zeewind je onderweg langs talloze gezellige terrasjes. De bos- en duingebieden zijn ook in het najaar en de winterperiode een absolute must voor de fietsfanaat. Over goed onderhouden fietspaden ontdek je de ware schoonheid van de rijke natuur.

Huur een fiets bij ons via Pesie Rent a Bike. Zij brengen je fiets dan naar LUTTIK zodat je bij ons voor de deur kunt vertrekken! Eventueel met picknick (op reservering bij LUTTIK).

Je kunt stadsfietsen en kinderfietsen huren, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen en ook ouder-kind-tandems. Ook verhuren zij helmen, kinderzitjes (voor en achter), kinderkarren en zelfs hondenkarren!

Reserveer je fiets vast van te voren bij ons via onderstaande link ‘Huur een Fiets’, dan weet je zeker dat alles geregeld is als je bij ons aankomt!

Huur een Fiets